Klimaat Ibiza.nl
informatie over het KLIMAAT in IBIZA

Klimaat Ibiza

Klimaat Ibiza  |  Klimaat Ibiza per maand   |  Temperatuur Ibiza  |  Weer Ibiza  |  Weersverwachting Ibiza  |  Beste reistijd Ibiza


 
KLIMAAT in IBIZA

Op deze pagina kunt u informatie lezen over het klimaat in Ibiza. Het klimaat in Ibiza is het Middellands Zeeklimaat dit wordt ook wel het Mediterraan klimaat genoemd.

Bekijk hier het weer op Ibiza >>

Het klimaat in Ibiza kent warme zomers en milde winters. In de wintermaanden valt de meeste regen. In de grafiek kunt u het aantal regendagen terugvinden:Aantal dagen neerslag Ibiza
(aantal dagen regen Ibiza)

De gemiddelde temperatuur op Ibiza ligt in de zomer boven de 22 graden, in de warmste maanden komt de temperatuur boven de 30 graden uit. In de winter komt de gemiddelde temperatuur niet onder de 15 graden.

Bekijk hier het weer op Ibiza >>

Op Ibiza komen temperaturen onder het vriespunt vrijwel niet voor. Bekijk de temperatuurgegevens van Ibiza hieronder:Temperatuur Ibiza
(temperatuur Ibiza)

Op Ibiza ligt het gemiddelde aantal zonuren in de zomermaanden tussen de 12 en 14. In de overige maanden schijnt de zon op Ibiza gemiddeld tussen de 5 en 10 uur per dag.

Zonuren Ibiza
(zonuren Ibiza)

Door de relatief droge zomers groeien er planten en bomen op Ibiza die tegen de warmte kunnen. Voorbeelden van bomen die op Ibiza voorkomen zijn sinaasappelbomen en amandelbomen.

Door de aangename temperatuur is Ibiza zeer geschikt voor een zonvakantie. Ibiza is erg populair als zon- en strandvakantie. Mede door het gunstige klimaat kent Ibiza veel strandfeesten, ook treden er jaarlijks diverse bekende DJ's op.

Bekijk hier het weer op Ibiza >>

De temperatuur van het zeewater kun je in deze grafiek bekijken:

Zeewatertemperatuur Ibiza
(zeewatertemperatuur Ibiza)

Klimaat Ibiza per maand

Het klimaat in Ibiza heeft elke maand andere kenmerken. Deze pagina's geven een overzicht van het klimaat in Ibiza. Voor elke maand is er uitgebreide klimaatinformatie. Onder andere de temperatuur, het aantal dagen neerslag, het aantal zonuren en de zeewatertemperatuur.


- klimaat Ibiza januari
- klimaat Ibiza februari
- klimaat Ibiza maart
- klimaat Ibiza april
- klimaat Ibiza mei
- klimaat Ibiza juni
- klimaat Ibiza juli
- klimaat Ibiza augustus
- klimaat Ibiza september
- klimaat Ibiza oktober
- klimaat Ibiza november
- klimaat Ibiza december

- klimaat Ibiza lente / voorjaar
- klimaat Ibiza zomer
- klimaat Ibiza herfst
- klimaat Ibiza winter

 

Kaart Ibiza
Kaart van Ibiza

Temperatuur Ibiza
Temperatuur Ibiza

Zonuren Ibiza
Aantal zonuren Ibiza

Neerslag en regen Ibiza
Dagen neerslag Ibiza

Zeewatertemperatuur Ibiza
Zeewatertemperatuur Ibiza


 

2013 KlimaatIbiza.nl   |   home  |  contact  |  disclaimer